Blueberry

20. ledna 2011 v 13:26 | SmallˇˇGirl |  Food
lovely-body.blog.cz
Tieto plody môžete milovať pre ich sladkú chuť, ale je v nich množstvo živín , ktoré robia čučoriedky skutočne neodolateľné. Sú Veľkým zdrojom antioxidantov,  tieto bobule  pomôžu v prevencii srdcových ochorení a niektorých druhov rakoviny a pomôžu zvrátiť stratu pamäti.
Nedávne štúdie tiež naznačujú, že antokyány - ktoré dávajú tomuto ovociu jej žiarivé farby - môžu zlepšiť zrak.
Čučoriedka je zázrak aj v kuchyni . Najznámejšou na raňajky. Môžu byť použité v jedlách a občerstveniach po celý deň, musíte si vybrať tie, ktoré majú  sýtu farbu a rovnakú veľkosť.  Na večeru by sa hodili čučoriedky s rukolou a medovicou, a bude na svete letný šalát.  A do konca jedlo,z chladnými čučoriedkami  je ľahký, osviežujúci dezert.
Experiment s čerstvými čučoriedkami v receptoch vám môže slúžiť po celý deň.
Zistíte, že sú tie najjasnejšie letné šperky.
Viete o tom že..
Jeden pol šálky čučoriedok obsahuje dostatočné množstvo železa, draslíka a vitamínu C, 2 g vlákniny a len 40 kalórií.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama