Healthy Recipes 6

20. ledna 2011 v 14:53 | SmallˇˇGirl |  Food
lovely-body.blog.cz
Jahody sú dobrým zdrojom vitamínu C, draslíka, železa a kyseliny listovej.
Prípravka: 15 minút

Celkom: 15 minút

Prísady pre 4 porcie:

 Jahody, opláchnuť, pokrájať na tenké pláty,
1 - 2 polievkové lyžice tmavo-hnedého cukru,
3 / 4 šálky mlieka
1 / 4 lyžičky soli
2 šálky rýchle varených ovsených vločiek
1 lyžica kyslej smotany

Pokyny:

1.Do malej misky dáme 1 pohárik jahôd, opláchneme , a pridáme tenké plátky, s 1 až 2 polievkové lyžice pevne  tmavo-hnedý cukor. Nechajte najmenej 5 minút odstáť aby sa to všetko napilo.
2.Na panvicu z miernym ohňom pridáme  3 / 4 šálky šálky vody, 3 / 4 šálky mlieka, a 1 / 4 lyžičky soli. Pridáme ovsené vločky a varíme za občasného miešania, kým nebude hustá a krémová, 5 až 6 minút.
3.Dáme ovsené vločky do misky.
Pre jednu porciu:1 lyžica kyslej smotany a niektoré jahody, posypeme hnedým cukrom.Podávame
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Terry Terry | Web | 22. ledna 2011 v 7:07 | Reagovat

mňam, to vypadá hezky! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama